Acne behandeling

Acne behandeling

Er zijn veel verschillende acne behandelingen die een positief effect hebben op een acne huid. Gelukkig kan ik door mijn acne-specialisatie, meestal veel voor een acne huid betekenen. Soms alleen met behandelingen, soms in combinatie met een arts, dermatoloog en/of diëtiste.

Het doel van een acne behandeling

Het hoofddoel van het behandelen van acne in de salon is met name het reinigen van de huid, verwijderen van comedonen, pustels en talgcysten en het reguleren van de talgfunctie. Na de intake wordt een speciaal behandelplan opgesteld. Hierin wordt beschreven waar de acne zich bevindt, de acne soort, welke voorbehandeling, diepte reiniging, masker/pakking en nabehandeling er wordt gedaan. Tevens worden de adviezen voor de dagelijkse verzorging van de huid besproken.

Kom je voor de eerste keer in de salon, dan wordt er altijd gestart met een intake gesprek. Aan de hand van jouw wensen, diverse vragen en ondersteuning van het huid analyse apparaat wordt vervolgens advies gegeven en de behandeling besproken. De kosten voor het intake gesprek bedragen 25 euro. Deze wordt echter met je eerste behandeling weer verrekend.

Vergoeding acne behandeling

Doordat Schoonheidssalon ZoMooi aangesloten is bij ANBOS en een geregistreerde specialisatie acne heeft, kunnen de behandelingen door je verzekering worden vergoed. Raadpleeg de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekeringsmaatschappij welke acne vergoedingen je kunt krijgen.

Geinteresseerd in een acne behandeling?

Voor het maken van een acne behandeling afspraak kun je bellen naar 06-20879274 of klik hier en je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.