freshMinerals

Producten van freshMinerals

Bij Schoonheidssalon ZoMooi wordt gewerkt met de make up producten van freshMinerals. FreshMinerals zorgt voor een nieuwe revolutie op het gebied van minerale make-up; foundations met een anti-aging effect! De ingrediënten die hier onder andere voor zorgen zijn Vitamine A+C+E die tevens als krachtige antioxidanten hun werk doen. Daarnaast heeft freshMinerals een SPF 20-25 en een EPF 80 (Environmental Protection Factor). Dus naast bescherming tegen Uv-straling bieden de foundations van freshMinerals ook bescherming tegen milieuvervuiling en andere radicalen.

De minerale producten van freshMinerals zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen en pigmenten. De producten van freshMinerals zijn vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of de huid kunnen irriteren. 100% puur en natuurlijk!

De freshMinerals producten laten de huid volledig ademen, zijn waterafstotend en blijven 24 uur puntgaaf zitten. En natuurlijk zijn de producten van freshMinerals proefdiervrij!

FreshMinerals is vooral aan te raden bij acne, rosacea, mensen die niet tegen reguliere cosmetica kunnen, bij parfum allergie of bij een heel gevoelige huid.

Dag/Avond make up

Dag make-up -  €14,95
Dag make-up na een gezichtsbehandeling - €7,50

 

Avond make-up - €17,95
Glamour make-up €23,95

 

Persoonlijk make-up advies €45,00
Make-up workshops op aanvraag

 

Wil jij ook weten welke make-up het mooiste bij jouw huid past?
Maak dan nu een afspraak bij Schoonheidssalon ZoMooi. Bel 06-20879274 of klik hier om het contact formulier in te vullen, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug.