Meet & Treat Kenningsmakingsbehandeling

Meet & Treat Kenningsmakingsbehandeling

Ontdek de mogelijkheden voor jouw huid met de Meet & Treat kennismakingsbehandeling bij Schoonheidssalon ZoMooi. Voor deze luxe en zeer uitgebreide behandeling betaal je eenmalig 49 euro i.p.v. 89 euro, een leuk voordeel dus voor je op de behandelprijs! Maar als nieuwe klant wil ik je ook graag een kado aanbieden zodat je kennis kunt maken met de producten bij Schoonheidssalon ZoMooi. Bij deze Meet & Treat behandeling ontvang je daarom ook nog een Starter Kit van Neoderma kado.

Om binnen drie maanden echt huidverbetering te realiseren, werken we vanuit het Meet & Treat kennismakingsconcept. Hierin leggen we de verantwoordelijkheid voor het resultaat bij onszelf, maar ook bij de klant!

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?
We starten met een intake-gesprek en huidscan. Tijdens dit intake-gesprek en de huidscan verzamel ik zoveel mogelijk gegevens over jouw huid. Van hieruit krijg je een advies hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen of een huidprobleem of huidconditie kunt behandelen.

 

Kosteloos thuisverzorgingspakket
Na afloop van de Meet & Treat kennismakingsbehandeling krijg je een gratis thuisverzorgingspakket mee naar huis met daarin de juiste producten die zijn afgestemd op jou huid.

 

Periodiek onderhoud
5-10 dagen na de kennismakingsbehandeling kom je terug in de salon en bekijken we opnieuw de resultaten en maken we een behandelplan. In dit behandelplan formuleren we samen wat het specifieke lange termijn doel wordt om huidverbetering te realiseren.

 

Verantwoordelijkheid klant
Optimaal resultaat kan alleen bereikt worden wanneer de huid goed wordt nabehandeld thuis en de klant zich houdt aan de adviezen de salon.

 

Voorwaarden
Je bent geen klant bij Schoonheidssalon ZoMooi
Het is de eerste keer dat je voor een behandeling komt bij Schoonheidssalon ZoMooi
Je mag eenmalig gebruik maken van de Meet & Treat kenninsmakingsbehandeling

 

Wat moet je hiervoor doen?
Je hoeft alleen maar een afspraak te maken, dat kan telefonisch via 06-20879274 of via online boeken via deze website.