Referenties

nog niet helemaal zeker?

lees hoe anderen al hebben genoten van hun behandeling.
professioneel

"Marie-Louise heeft de naam van haar salon perfect gekozen ZOMOOI, dat is de salon dus ook, netjes, mooi en er is altijd een rustgevend muziekje op de achtergrond, ze gaat professioneel en vriendelijk te werk, ik loop altijd met een tevreden gevoel en een brede glimlach haar salon weer uit."

Hanneke Klerkx
Behandeling 'huidverzorging'
absoluut de moeite waard

"Mijn eerste kennismaking met Schoonheidssalon Zo Mooi in Den Hout was met een vriendin samen, we kregen toen een duo-beautybehandeling. Heerlijk was dat. Sinds die keer kom ik er maar zo'n 2x per jaar, maar die keren zijn absoluut de moeite waard. Het is een mooie salon, rustig gelegen en alle aandacht voor de klant. Marie-Louise geeft je tips en goed advies over huidverzorging. Daarnaast wordt de behandeling afgestemd op de wensen van de klant en heb ik de ervaring dat er meegedacht wordt over huidproblemen. De oplossing heeft Marie-Louise vaak paraat. Je komt er in principe geen andere klanten tegen, waardoor je echt het gevoel krijgt dat tijdens jouw afspraak alle aandacht en tijd voor jou is. Ook de heren kunnen er terecht, mijn man is een keer mee geweest en ook hij was enthousiast. De behandelingen zijn overigens prima geprijsd. Kortom, een absolute aanrader; ik mag binnenkort weer en kijk al uit naar de verwennerij! "

Agnes Berkhout
Behandeling 'duo-beautybehandeling'
eerlijk advies

"Mooi zijn is niet alles, maar wel leuk, toch? En als je een plekje kunt vinden waar je je mooi voelt en waar je kunt ontspannen is het geweldig. ZoMooi geeft mij dat gevoel. Bij Marie ben ik altijd in goede handen. Zij adviseert eerlijk en werkt heel professioneel. Toen mijn huid erg slecht aan toe was door mijn huidziekte, heb ik naar Marie geluisterd en geen behandeling ondergaan. Dat was de beste raad ooit geweest. Gewoon laten rusten en herstellen. Maar als het maar kan, ga ik gewoon naar ZoMooi voor een peeling of een manicure. En, dames, Marie is ook een goede visagiste. Zij heeft het beste uit mijn gezicht naar boven kunnen halen, zodat ik op het feestje mooi eruit kon zien."

Magda
Behandeling 'visagie en huidverzorging'
fijne schoonheidssalon

""Aan de rand van ons mooie Den Hout is deze fijne schoonheidssalon gevestigd. Onder de vakkundige, zachte, maar hardwerkende handen van Marie-Louise knap ik elke keer weer op, qua huid maar ook in mijn hoofd. Je komt daar heerlijk tot rust, je krijgt deskundig en ook eerlijk advies, je voelt je er vertrouwd en Marie-Louise en al haar fijne producten doen het werk om je huid, en daarmee je uitstraling, nog mooier te maken. Echt een verwenmoment voor jezelf bij ZoMooi een behandeling te ondergaan." "

Monique Flipsen
Behandeling ''
Marie-Louise werkt heel rustig en nauwkeurig

"Direct bij binnenkomst valt op dat de salon bijzonder verzorgd is. Het oog voor detail van Marie-Louise laat zich niet alleen in haar werk zien, maar zie je ook zeker terug in de styling van de salon. Intussen ben ik alweer enkele jaren klant, en heb ik verschillende gezichtsbehandelingen, nagelverzorging en massages ondergaan. Allemaal naar volle tevredenheid. Marie-Louise werkt heel rustig en nauwkeurig en tijdens het masker vraag ik me telkens weer af hoe ze het voor elkaar krijgt ZO stil te zijn (tenminste als ik niet in slaap ben gevallen). "

Nancy
Behandeling 'Medex compleet'
vakvrouw zonder poeha

"Als tevreden klant van Salon ZoMooi! wil ik je laten weten hoe goed ik me voel tijdens de behandelingen. Je hebt bij mij de indruk gewekt een vakvrouw te zijn zonder poeha; je doet wat je doet met veel enthousiasme, terwijl de klant zich goed kan ontspannen onder het genot van rustgevende muziek. Ik waardeer jou om jouw professionaliteit. De heerlijke massages zorgen ervoor dat ik de salon als herboren verlaat en me al meteen begin te verheugen op de volgende keer. De volgende afspraken staan al gepland, dus zeg ik nogmaals dankjewel en tot gauw."

Angela Martens
Behandeling 'Medex Luxe '