Het e-book zit over 5 minuten in je inbox

PS: Niet ontvangen? Vergeet niet je SPAM box te checken.

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog even verder te scrollen terwijl je wacht op je e-book, want….

Ik heb nog iets leuks voor je!

In dit e-book deel ik mijn meest waardevolle tips en inzichten, die mij hebben geholpen om mijn pigmentvlekken snel te verminderen. Het zijn praktische tips die je direct kan implementeren. Maar als ik heel eerlijk ben, niemand heeft ooit een egale en pigmentloze huid gekregen van het lezen van e-books. 

Ik zou het oprecht zonde vinden als je over een jaar nog steeds tegen dezelfde struggles aanloopt. Vanuit mijn ervaring kan ik je vertellen dat je niet jarenlang allerlei hoeft te testen om van je pigmentvlekken af te komen. Het kan ontzettend snel gaan, mits je de juiste stappen zet.

Laat mij je helpen, het kan namelijk ook veel makkelijker…

Om die reden wil ik je naast mijn E-book ook nog mijn maandpakket "Weg met pigmentvlekken" aanbieden. In dit maandpakket krijg je alle producten de je nodig hebt plus een online training hoe je je huid het beste kunt verzorgen met de producten en waar je op moet letten wanneer je last hebt van pigment. In deze cursus leer ik je hoe de juiste huidverzorging en ingrediënten inzet om je pigment te verminderen, zonder behandelingen in de salon. 

Op deze manier heb ik al meer dan 500 cliënten geholpen aan een mooie egale huid, zonder salon behandelingen. 

Tijdelijk met 60% korting

En nu tijdelijk geef ik je de kans om het maandpakket "weg met pigmentvlekken" met 60% korting te kopen voor maar 85 euro ipv 140 euro.

Maandtraject
"Weg met pigmentvlekken"

Wil jij leren hoe je thuis echt je pigmentvlekken kunt verminderen? Zonder behandelingen in de salon? Dat Kan! 

Veel van mijn klanten komen liever niet naar de salon maar willen toch mooie resultaten bereiken. 

Jij kunt dit ook! Met de juiste producten voor jouw huid en de video's kun jij zelf je huid transformeren! Ik ga je hier stap voor stap mee helpen. Elke video geef ik je tips en tricks om je huid op de beste mogelijke manier te verzorgen. 

Na één maand zal je de eerste resultaten gaan zien! 

Je huid zal een mooie GLOW gaan krijgen en er EGALER uit gaan zien! 

GET IN TOUCH