Zeg vaarwel tegen gezichtsbeharing en verwelkom een stralende huid
met onze Dermaplaning behandeling!
Boek nu voor slechts €85,- 

Ontdek de schoonheid van een gladde huid met Dermaplaning

Heb jij last van overbeharing in het gezicht? Voel jij je onzeker over de donshaartjes op je bovenlip of kin?
Dan is Dermaplaning misschien wel de oplossing voor jou.

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen verwijderd worden van het gezicht met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje, waardoor je huid weer glad en stralend wordt. 

 

Voordelen van Dermaplaning:

 

 • Gladde huid: Door de haartjes en dode huidcellen te verwijderen krijg je een gladde huid die weer straalt.
 • Verwijdering van (dons)haartjes: Dermaplaning verwijdert ook donshaartjes van het gezicht, waardoor make-up beter hecht en een gladdere uitstraling geeft.
 • Vermindert fijne lijntjes: Door de exfoliatie wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd, wat fijne lijntjes en rimpels kan verminderen.
 • Verbeterde opname huidverzorging: Na de Dermaplaning kan je huidverzorging beter worden opgenomen door de huid, waardoor je nog meer resultaat zult zien.
 • Geen downtime: Dermaplaning is een snelle en effectieve behandeling waarbij geen downtime nodig is. Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten weer oppakken.
 • Geschikt voor alle huidtypen: Dermaplaning is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid.
 • Pijnloos: Het is een snelle en effectieve manier om de huid te verjongen en een frisse, stralende teint te krijgen.

Meteen resultaat zichtbaar. Je ziet meteen een mooie, egale huid tevoorschijn komen. 

Wat mag je verwachten tijdens jouw dermaplaning-behandeling?


Deze actie treatment is een behandeling van 90 minuten. Normaal is deze combinatie €145,- 

 

 • We starten met een uitgebreide intake: We bespreken je levensstijl, gezondheid en huidwensen.
 • Ook maken we huidfoto's waarbij we ook in de huidlagen kijken. Deze bespreken we samen.
 • Dan neemt de huidspecialiste je mee naar de behandelruimte en onderga je onze Dermaplaning Treatment  incl wenkbrauwen epileren. Ook krijg je aansluitend een hydration peeling die je huid meteen een flinke vocht boost gaat geven. 
 • Om nog even lekker te ontspannen en de huid extra te voeden krijg je een vliesmasker met hydraterende en verzachtende werkstoffen en een heerlijke massage van de nek en decolleté. 
 • We sluiten de behandeling af met een Moisturizer en een SPF50 om je huid te beschermen tegen UV-straling. 
 • Natuurlijk krijg je ook advies hoe je thuis het beste je huid kunt verzorgen en kun je met al je huidvragen terecht. 


De meest gestelde vragen over Dermaplaning.
Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen, het proces en de nazorg van Dermaplaning.

Wat is Dermaplaning?

Dermaplaning is een exfoliërende behandeling waarbij de bovenste laag van de huid wordt verwijderd met een speciaal mesje. Hierdoor worden dode huidcellen en ongewenste haartjes verwijderd, waardoor de huid gladder en stralender wordt.

Is Dermaplaning pijnlijk?

Nee, dermaplaning is niet pijnlijk. Het mesje waarmee de behandeling wordt uitgevoerd, is speciaal ontworpen om zachtjes over de huid te glijden en ongewenste haartjes en dode huidcellen te verwijderen zonder de huid te beschadigen. 

Hoe lang duurt de Dermaplaning Treatment?

Normaal duurt een Dermaplaning behandeling 60 minuten. Deze actie is 90 minuten omdat we ook een uitgebreide intake en huidcheck uitvoeren en echt alle tijd voor je willen hebben. 

Hoe vaak kan ik Dermaplaning laten doen?

Het wordt aanbevolen om Dermaplaning eens in de 4 tot 6 weken te laten doen om de beste resultaten te behalen en de huid gezond en stralend te houden.

Is Dermaplaning geschikt voor alle huidtypes?

Ja, dermaplaning is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de meest gevoelige huidtypes.

 

Wanneer mag Dermaplaning niet?

Dermaplaning is over het algemeen een veilige en effectieve behandeling voor het verbeteren van de huidtextuur en het verwijderen van dode huidcellen en fijne haartjes. Er zijn echter enkele contra-indicaties waarbij dermaplaning mogelijk niet geschikt is of waarbij voorzichtigheid geboden is:

 • Actieve acne of rosacea: Dermaplaning kan het risico op het verspreiden van bacteriën en ontstekingen vergroten als er sprake is van actieve acne of rosacea op de huid.
 • Gevoelige huid: Als je een zeer gevoelige huid hebt, kan dermaplaning irritatie of ontsteking veroorzaken.
 • Open wondjes of snijwondjes: Dermaplaning kan het genezingsproces van open wondjes of snijwondjes vertragen of verergeren.
 • Gebruik van bepaalde medicijnen: Sommige medicijnen, zoals bloedverdunners, kunnen het risico op bloedingen vergroten tijdens dermaplaning. Het is belangrijk om eventuele medicijngebruik te bespreken met je specialiste.
 • Recent gebruik van bepaalde huidbehandelingen: Dermaplaning kan niet worden uitgevoerd op een huid die recentelijk is behandeld met chemische peelings of laserbehandelingen.

Als je twijfelt of dermaplaning geschikt is voor jouw huid, kun je altijd even contact met ons opnemen. 

Hoe bereid ik me voor op de Dermaplaning Treatment?

Je hoeft niet veel te doen om je voor te bereiden op een dermaplaning behandeling. Voor de actie met huidcheck is het wel aan te raden om zonder make-up en zonnefactor naar de salon te komen, zodat we meteen goede huidfoto's kunnen maken. 

Hoe ziet mijn huid eruit na mijn Dermaplaning Treatment?

Na een dermaplaning behandeling kan je huid er rozig en vlekkerig uitzien. Dit is normaal en trekt meestal binnen een paar uur tot een dag weg. Hoe lang dit duurt heeft met de conditie van je huid te maken en je doorbloeding. 

Kan ik make-up dragen na een Dermaplaning Treatment?

Het wordt aanbevolen om de huid minstens 24 uur na de behandeling met rust te laten en geen make-up te dragen. Dit is om de huid te laten ademen en zich te herstellen. TIP: Reinig ook eerst je make-up kwasten, om bacterie verspreiding te voorkomen. 

Advies huidverzorging na de behandeling

Na een dermaplaning behandeling is het belangrijk om de huid goed te verzorgen om het beste resultaat te behalen en eventuele complicaties te voorkomen. Hier zijn enkele tips voor de nazorg:

 1. Vermijd direct zonlicht en gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF om de huid te beschermen tegen schadelijke straling.

 2. Vermijd het gebruik van agressieve producten, zoals exfoliërende scrubs, gedurende ten minste één week na de behandeling.

 3. Reinig de huid zachtjes met milde reinigingsmiddelen om irritatie te voorkomen.

 4. Vermijd zwembaden en sauna's gedurende ten minste 48 uur na de behandeling om infecties te voorkomen.

 5. Hydrateer de huid goed en drink voldoende water om het herstel van de huid te bevorderen.

Groeien de haartjes dikker en donkerder terug?

Nee, de haartjes groeien niet dikker en donkerder terug na dermaplaning. Dit is een veelvoorkomende mythe. Dermaplaning verwijdert alleen de dode huidcellen en donshaartjes van het gezicht, waardoor de huid gladder en stralender wordt. Het heeft geen invloed op de structuur of kleur van de haargroei.

Wat voor resultaat mag ik verwachten na de behandeling?

Na een dermaplaning behandeling kan je een gladdere, egalere en stralendere huid verwachten.

De behandeling kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van de textuur van de huid en het verminderen van onzuiverheden.

 

Ook kan het zorgen voor een betere opname van huidverzorgingsproducten, doordat de dode huidcellen zijn verwijderd.

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar en kan nog verder verbeteren naarmate je meer behandelingen ondergaat.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat de resultaten kunnen verschillen per persoon en dat consistentie in de behandelingen belangrijk is voor het behoud van het resultaat.