ZoMooi-02.png
Salon Zo Mooi 1-30.jpg

Klaar om jouw huid te transformeren?

Jouw start naar een mooie egale huid

Hey Beauty,

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten in de salon!

Ik ben Marie-Louise, eigenaresse en Master Huidspecialiste van Schoonheidssalon ZoMooi.

Super om te zien dat je samen met mij wilt werken aan een mooiere huid! Ik heb heb er al zin in, dus laten we aan de slag gaan!

Hier begint jouw start naar een mooie huid! Wanneer je nog nooit een behandeling hebt gehad snap ik dat het heel lastig is een goede keuze te maken om de juiste behandeling te kiezen.

Daarom heb ik het heel makkelijk voor je gemaakt en 3 speciale welkomst behandelingen gecreëerd. Ik ga je zometeen helpen de juiste keuze te maken.

De dag van je eerste afspraak, kom je aan in het buiten gebied van Den Hout, even helemaal weg van het drukke leven. Zodra je de oprit oprijdt zie je meteen de salon en er altijd voldoende gratis parkeerplaats.

Wanneer je in de salon binnen stapt, zoeken we samen een rustige plek op voor een uitgebreide intake en om huidfoto's te maken. We bespreken niet alleen de behandeling van die dag, maar ook hoe je op lange termijn je huidwensen kunt behalen.

Alle behandelingen en routines voor thuis  worden op maat gemaakt. Alles wordt netjes bijgehouden in een speciaal systeem, waar ik ook al je huidfoto's bewaar zodat we je vooruitgang nauwlettend in de gaten kunnen houden. 

We hebben WIFI, verschillende drankjes en sapjes , gezonde snacks, telefoon opladers en meer om je bezoek zo comfortabel mogelijk te maken.

We sluiten je behandeling af met voor en na foto's van je behandeling. Ik adviseer de thuisproducten om je huid thuis te verbeteren en we plannen de volgende huidcheck en behandeling in.

Salon Zo Mooi 1-8.jpg

Jij straks ook een mooie huid?

oktober 2018 (1).png
shutterstock_1368994475.jpg
Untitled design (3).png

Ik ben heel blij dat ik langs ben geweest. Ik had al jaren last van pigmentvlekken waar ik me enorm aan stoor, maar durfde er nooit iets mee te doen. Ik heb goede adviezen gekregen en ben top behandeld. Vooral fijn is dat je een maand al je producten kunt testen en na een maand nieuwe foto's worden gemaakt waardoor je al echt kunt zien dat je huid verbeterd. Ik ben ondertussen al helemaal blij met mijn huid! 

Suzanne, 37 jaar

Salon Zo Mooi 1-25.jpg

Behandeling
op maat

Je krijgt bij je eerste bezoek meteen een behandeling helemaal aangepast aan jouw huid en je wensen. 

Salon Zo Mooi 1-14.jpg

Producten
voor thuis

Je krijgt meteen voor een maand aan producten mee naar huis. Zo kun je de producten goed testen en kijken of dit echt iets voor jou is! Je zit nergens aan vast! 

Salon Zo Mooi 1-9.jpg

Persoonlijk stappenplan

Om het nog makkelijker te maken krijg je een dag tot dag stappenplan mee. Zo hoef jij nergens meer aan te denken. 

Meet & Treat

Dé perfecte start naar een mooie huid begint bij onze Meet & Treat behandeling. 

  • Uitgebreide intake, waarbij ik kijk naar je levensstijl, gezondheid en je huidprobleem

  • Huidcheck met huidfoto's waarbij we ook samen in je huid kijken. Je ziet meteen hoe je huid ervoor staat. 

  • Meteen een maand aan producten mee. (twv minimaal 85,00) Zodat je een langere periode alle producten kunt testen, je zit nergens aan vast. 

  • Persoonlijk maandplan per dag om het jou zo makkelijk mogelijk te maken

  • Na een maand kom je terug, maken we nieuwe huidfoto's en bekijken we samen je vooruitgang.

  • Je krijgt bij je Meet & Treat ook meteen een uitgebreide behandeling helemaal op maat gemaakt

  • Persoonlijke begeleiding tussen je afspraak door. Je kunt elke werkdag terecht voor al je vragen. 

Salon Zo Mooi 1-17.jpg

normaal
€215,-


NU
€155,-

Kan je niet wachten om te starten?
Maak dan nu nog gebruik van de actie prijs. Hiernaast kun je meteen kijken wanneer er plek is en kun je kiezen wat het beste voor jouw uitkomt. 

(zie je geen beschikbare data staan? Klik dan één of twee maanden verder)

 

Meet & Treat behandeling in incl een maand aan producten, een uitgebreide intake en een huidcheck.

Hulp nodig? Stuur een mail naar info@salonzomooi.nl en ik help je graag. 

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK

Suzanne

Ik ben heel blij dat ik langs ben geweest. Ik heb goede adviezen gekregen en ben top behandeld. Ik ben heel benieuwd hoe mijn huid er straks uit ziet als het traject klaar is. Het is zeker de moeite waard om langs te gaan.

Monique

Het was weer genieten, sowieso door de verwarmde stoel, de mooie salon, de fijne sfeer, de heerlijke producten en de vakkundige handen van Marie-Louise ! Maar niet alleen de vakkundige handen en haar kennis zijn prima, door Marie-Louise haar positieve, sociale, lieve karakter voel je je heerlijk op je gemak in de stoel.

Eve

Marie-Louise gaf een fijne en heldere uitleg. Door goed te luisteren naar mijn vragen kon ze de tips geven die aansluiten op wat ik wil. Ik vond het een hele fijne behandeling en heb zin gekregen om aan de slag te gaan

Jij straks ook een mooie egale huid zonder pigmentvlekken maar twijfel je nog?

Stel hier je vraag

Bedankt voor de inzending!

Salon Zo Mooi 1-30.jpg