top of page
ZoMooi-02.png

Over mij

HI! IK BEN MARIE-LOUISE 

Eigenaar en Masterhuidspecialist van Schoonheidssalon ZoMooi.

Misschien volg jij mij al een tijdje op social media of ben je juist net met mij in aanraking gekomen. Ongetwijfeld ben je op deze pagina terecht gekomen, omdat je benieuwd bent wie ik ben.

Ik ben een enorme skincare fanaat, dol op sporten en lees tot ik een ons weeg en reis met mijn gezin de hele wereld over. 

Ik help vrouwen met huidproblemen, een mooie egale huid te krijgen, zodat ze zonder dikke lagen make-up en met een volle bak zelfvertrouwen de hele wereld aan kunnen!

  • Instagram
Salon Zo Mooi 1-6.jpg

Ik geloof niet in quick fixes en ben van mening dat iedere huid en iedere persoon een andere aanpak nodig heeft. Ben je opzoek naar een snelle oplossing die voor iedereen werkt dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Want die heb ik niet. 

Na 15 jaar ervaring als huidspecialist weet ik dat wanneer je echte resultaten wilt bereiken alles moet kloppen. De juiste producten, aangepaste behandelingen en je levensstijl. Het grootste gedeelte doe je thuis zelf, de rest help ik je bij. 

Sinds ik op mijn eigen manier en aanpak ben gaan werken zie ik de meest fantastische resultaten en kom in aanraking met de meest geweldige vrouwen om samen aan een mooie huid te werken!
Niks is leuker dan andere vrouwen te helpen! 

revieuw2.jpg
revieuw3.jpg
revieuw1.jpg

Ook ik heb enorm gestruggled met mijn huid! Vooral na mijn zwangerschap had ik enorm last van pigmentvlekken en was mijn huid heel onrustig met  puistjes. En geloof me ik ging echt de deur niet uit zonder die lelijke vlekken te verstoppen. Ik schaamde me kapot als huidspecialiste, want dat kan toch niet! 

Door goed voor mijn lichaam te zorgen, te letten op mijn voeding en natuurlijk de zoektocht naar de juiste producten en behandelingen was mijn huid binnen een jaar weer mooi egaal! 

Nu mijn huid weer gezond is en mooi egaal, is mijn zelfvertrouwen weer terug en durf ik zonder make-up de deur uit te gaan én met mijn blote billen gezicht op social media. 

oktober 2018 (1).png

Hier nog wat nutteloze feitjes over mij:

IMG_5538_edited.jpg

- Mijn grootste talent is het vergeten van verjaardagen! 🥳
- Planten ben ik gek op, maar ze gaan op een of andere manier altijd dood. (Ja ook die vetplantjes en cactussen)
- Reizen is mijn liefste hobby. Kleine mini heeft al 15 landen gezien in 2 jaar tijd. 🌏
- Ik ben de grootste boeken nerd, ik lees minstens 1 a 2 boeken per week. Business boeken wel te verstaan. Iemand nog aanraders?🤓
- Mijn favoriete onderdeel van een gezichtsbehandeling is toch echt het uitreinigen. So Fresh and So Clean...
- Mijn vorige baan als groepsleidster was vooral poepluiers verschonen en snottebellen poetsen. 
- Doodeng vind ik het om te praten op filmpjes, ik luister ze dan ook nooit terug.😱
- Mijn vriend vind het daarom extra leuk om die instagram filmpjes onder het eten extra hard aan te zetten. 
- Ik heb mega hoogtevrees, eet het liefste de hele dag chocolade, vergeet minstens 3x per dag waar mij sleutels zijn en val in slaap zodra er een film aan gaat.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Verder ben ik verslaafd aan alles wat met crèmes te maken heeft. Bezit ik het hele cosmedix assortiment in mijn badkamer. (research noem ik dat) Ben ik dol op mijn werk en de geweldig mooie resultaten die we steeds weer behalen!💕

Genoeg over mij, wie ben jij?

Dus vertel, waar struggle jij mee? Wat maakt jou onzeker wanneer je in de spiegel kijkt? 

Wat zou je anders willen zien? Hoe zou je droomhuid eruit zien? Hoe goed zou je je dan voelen?

Ik daag je uit om actie te nemen en contact met me op te nemen. De enige manier om je huid te tranfsormeren is door actie te nemen en gebruik te maken van kansen die op je pad komen. Dit is zo’n kans. 
Wil je vrijblijvend kennismaken, stuur mij dan een mail op info@salonzomooi.nl

bottom of page