• Marie-Louise

Mijn nummer 1 Beauty product! De juiste zonbescherming!

Wanneer je me al langer volgt weet je dat ik een echte zon politie ben! Ik ben dol op de zon, maar dan wel goed beschermt.


Zo vaak zie ik cliënten een traject in gaan om hun huid te verbeteren, te verjongen of om hun pigment aan te pakken en dan onbeschermd de zon in gaan. Of nog erger onder de zonnebank gaan! Eeuwig zonde!


Je dweilt dan echt met de kraan open! Al die moeite die je doet voor een mooie egale huid is dan toch echt voor niks.


Daarom adviseer ik dat je dagelijks een goede zonnefactor gebruik standaard in je ochtend ritueel en op zonnige dagen elke 2 uur extra.


De zon zorgt er voor dat de huid vele malen sneller verouderd, belangrijke processen worden afgebroken en je huid zal sneller verslappen en rimpels krijgen.


Ook zal je huid last krijgen van teveel aanmaak van pigment en zul je melasma, pigmentvlekken gaan krijgen. Elke huidsoort kan deze ontwikkelen. Het behandelen hiervan is erg lastig en soms kunnen we het alleen maar verminderen ipv helemaal weg krijgen.


Ook heb je een grotere kans op een Melanoom, wanneer je onbeschermd in de zon gaat. En wist je dat Nederland heel hoog in de lijst staan van mensen met huidkanker! Tijd om dit te veranderen!


Dus doe jezelf en je huid een plezier en gebruik dagelijks een goede zonbescherming!


Wil je hulp bij het vinden van een goede zon bescherming neem dan contact met ons op via 06-20879274 of info@salonzomooi.nl.

We helpen je graag!


Hier mijn meest favoriete zonnebescherming voor de zomer!


UV-Protect Spray SPF30Deze zonnefactor met fysische zonnefilter is voor alle huidtypen geschikt. Zelfs voor de acne, rosacea, couperose en huid pigment problemen.

Nog een voordeel je kan deze zonnefactor heel makkelijk over je make-up heen sprayen! Zo kun je makkelijk en snel beschermt zijn in de zon, zonder witte waas en plakt niet.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven