Team

 

HI! IK BEN MARIE-LOUISE 


Eigenaresse en Masterhuidspecialist van Schoonheidssalon ZoMooi.

Misschien volg jij mij al een tijdje op social media of ben je juist net met mij in aanraking gekomen. Ongetwijfeld ben je op deze pagina terecht gekomen, omdat je benieuwd bent wie ik ben.

Ik ben een enorme skincare fanaat, dol op sporten en lees tot ik een ons weeg en reis met mijn gezin de hele wereld over. 

Ik help vrouwen met huidproblemen, een mooie egale huid te krijgen, zodat ze zonder dikke lagen make-up en met een volle bak zelfvertrouwen de hele wereld aan kunnen!

 

Ik geloof niet in quick fixes en ben van mening dat iedere huid en iedere persoon een andere aanpak nodig heeft. Ben je opzoek naar een snelle oplossing die voor iedereen werkt dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Want die heb ik niet. 

Na 16 jaar ervaring als huidspecialist weet ik dat wanneer je echte resultaten wilt bereiken alles moet kloppen. De juiste producten, aangepaste behandelingen en je levensstijl. Het grootste gedeelte doe je thuis zelf, de rest help ik je bij. 

 

Sinds ik op mijn eigen manier en aanpak ben gaan werken zie ik de meest fantastische resultaten en kom in aanraking met de meest geweldige vrouwen om samen aan een mooie huid te werken!
Niks is leuker dan andere vrouwen te helpen! 

 

En dat doe ik natuurlijk niet alleen! Ik stel je graag voor aan mijn team van fantastische specialisten.

 


Fenne - Huidspecialiste

Gespecialiseerd in Acne, Bindweefselmassages en huidverjongende behandelingen.

 

Hoi Ik ben Fenne en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in Chaam en
ben nu ongeveer 5 jaar aan het werk als schoonheidsspecialiste.

 

Ik ben de jongste van een gezin met 4 kinderen.
En sinds een half jaar ook trotste tante van mijn neefje.

 

Vroeger wilde ik altijd erg graag prinses worden, toen Amalia werd geboren was ik dan ook onwijs verdrietig omdat mijn enige kans om prinses te worden was door met een prins te trouwen... Dat ging nu dus niet meer lukken.

 

Gelukkig ben ik nu ontzettend blij met mijn mooie vak als Schoonheidsspecialiste!

 

Het geen waar ik super blij van wordt in mijn vak is mooie resultaten behalen met behandelingen. Ik kan dan ook niet wachten om jullie nog meer te laten stralen!

 

Tot snel in de salon!

 

Liefs, Fenne


Lucie - Permanente Make-up specialiste

Lucie is gespecialiseerd in Permanente Make-up en voert dan ook alleen deze behandelingen uit.

 

Hoi Ik ben Lucie en ik werk sinds september 2022 bij Schoonheidssalon ZoMooi als PMU-specialiste.

 

Ik vind het super leuk om iedereen te helpen met mooie natuurlijke wenkbrauwen, wanneer deze bijvoorbeeld minder vol zijn geworden door ziekte of medicijn gebruik. 

 

In mijn vrije tijd ga ik graag shoppen en een hapje eten. 
Twijfel je of ik je kan helpen met mooie wenkbrauwen dan mag je me altijd een berichtje sturen. Ik help je graag.

 

Liefs, Lucie


Samenwerkingen

Marte - Orthomoleculair voedingsdeskundige

Marte is op donderdag aanwezig in de salon. 

 

Een nieuw gezicht..

Dit keer geen schoonheidsspecialiste maar een Orthomoleculair Therapeut.

 

Hi! Ik ben Marte Verhelst en ben vanaf februari op de donderdagen te vinden in de salon om je straks ook van binnenuit te laten stralen.

 

We kennen het allemaal wel: Steeds weer die onrustige huid, terwijl je juist heel netjes je huidroutine van ZoMooi volgt. Een opgeblazen gevoel, onverklaarbare vermoeidheid, allemaal van die vervelende kwaaltjes waarbij je soms niet meer weet waar de oorzaak ligt.

 

Als Orthomoleculair Therapeut ga ik samen met je opzoek naar de oorzaak van binnen uit. Dit kan bijvoorbeeld met een embt bloedonderzoek, waarbij we precies kunnen zien wat jouw lijf extra nodig heeft of waar er misschien te korten zijn.

 

Met mijn specialisatie in huidklachten kunnen we in de salon heel gericht van binnen en buiten zorgen dat je huid weer gaat stralen!

 

Liefs, Marte
Your Health Concept by Marte