Ben je het zat om je te verstoppen achter foundation en concealers? Zit je huid vol donkere vlekken? Misschien heb je last van melasma na de zwangerschap of zijn pigmentvlekken ontstaan door medicijngebruik of overmatige blootstelling aan de zon. Wat de oorzaak ook is, we begrijpen de impact die het kan hebben op je zelfvertrouwen en je dagelijkse leven.

 

Zoek niet verder! Ontdek hoe onze manier van werken jou kan helpen om pigmentproblemen effectief aan te pakken. Het is tijd om je zelfvertrouwen terug te krijgen en je huid te laten stralen als nooit tevoren!

 

Ontdek het Meet&Treat Traject voor een mooie egale huid!
Nu slechts €155 (i.p.v. €215)

 

  • Een uitgebreide intake, inclusief levensstijl en gezondheidsbespreking
  • Je krijgt meteen een maand aan producten mee naar huis
  • Een grondige huidcheck met behulp van ons huidanalyse apparaat
  • Persoonlijk advies en een op maat gemaakte huidverzorgingsroutine
  • Direct een op maat gemaakte behandeling
  • Uitleg in de salon over het gebruik van de producten
  • Evaluatie na een maand met nieuwe huidfoto's
  • En je zit nergens aan vast. Je kunt na het maandtraject ook stoppen. 

 

De voordelen van het Meet&Treat voor pigmentvlekken

 

Een uitgebreide intake, inclusief levensstijl en gezondheidsbespreking:

Ontdek onze holistische benadering van huidverzorging. Onze uitgebreide intake gaat verder dan alleen je huid. We nemen de tijd om je levensstijl en gezondheid te bespreken, omdat deze factoren ook invloed kunnen hebben op de conditie van je huid.

 

Een grondige huidcheck met behulp van ons huidanalyse apparaat:

Met behulp van ons huidanalyse-apparaat maken we speciale foto's van je huid. De foto's bekijken en bespreken we samen, zo weet je meteen hoe je huid er op dit moment voor staat.  We kunnen bijvoorbeeld hierop zien hoe diep het pigment ligt en wat de behandel opties zijn.

 

Persoonlijk advies en een op maat gemaakte huidverzorgingsroutine:

Je krijgt meteen een maand aan producten mee naar huis, perfect aangepast aan de behoefte van je huid op dit moment. Ook ontvang je een schema hoe je de producten precies moet gebruiken en in welke volgorde. 

 

Direct een op maat gemaakte behandeling:

Je krijgt meteen een behandeling op maat die volledig is afgestemd op de behoeften van je huid op dit moment. We passen altijd al onze behandelingen aan om de beste resultaten te behalen.

 

Uitleg in de salon over het gebruik van de producten:

In de salon nemen we de tijd om uitgebreid uitleg te geven over de producten die je thuis gaat gebruikt. We laten je zien hoe je de producten het beste kunt gebruiken voor de beste resultaten.

 

Evaluatie na een maand met nieuwe huidfoto's:

Na een maand kom je terug voor een nieuwe huidcheck. We maken nieuwe huidfoto's en bespreken samen de eerste resultaten.

 

Geen verplichtingen na het maandtraject:

We geloven in vrijheid en keuze. Na het maandtraject zit je nergens aan vast. 

 

Wat is het Meet&Treat Traject?

Het Meet&Treat Traject is een uitgebreide huidverzorgingservaring bij Schoonheidssalon zoMooi die specifiek gericht is op de behandeling van pigmentvlekken. Je krijgt een grondige huidcheck, persoonlijk advies, een op maat gemaakte behandeling, een maandschema en de benodigde producten meteen mee naar huis.  Het doel is om pigment effectief aan te pakken en je te helpen een mooie, egale huid te krijgen.

Wat houdt de huidcheck in?

Tijdens de huidcheck maken we gebruik van ons huidanalyse apparaat om foto's van je huid te maken. We kijken dan ook in de huid.  Hierdoor kunnen we een goede analyse te maken van de conditie van je huid, met speciale aandacht voor de aanwezigheid van pigmentvlekken. Ons advies wordt hierdoor nog beter en helpt je nog sneller je pigment te verminderen en een mooie, gezonde huid te krijgen.

Hoe krijg ik persoonlijk advies voor mijn pigment?

Onze huidspecialist zal de resultaten van de huidcheck gebruiken om je persoonlijk advies te geven over de beste huidverzorgingsroutine voor pigment. Dit verschilt enorm per persoon en heeft ook te maken met je levensstijl en gezondheid. 

Wat houdt de op maat gemaakte behandeling in?

De op maat gemaakte behandeling is speciaal ontworpen om je pigement te behandelen en je huid te helpen weer mooi en egaal te worden. We passen de behandeling aan op basis van de resultaten van de huidcheck en je persoonlijke wensen, met als doel het verminderen van pigmentvlekken.

Geen behandeling is het zelfde. Hij wordt echt helemaal aangepast aan jou! 

Wat is het maandschema?

Het maandschema is een schema helemaal uitgeschreven van dag tot dag, in elke volgorde en wanneer je welk product moet gebruiken. Je volgt letterlijk je schema.  Je hoeft zelf nergens bij na te denken. 

Krijg ik alle benodigde producten mee?

Je krijgt een pakket van 4-5 producten mee. Hiermee ga je thuis een maand aan de slag. Het pakket wisselt per persoon want ook dit wordt helemaal op maat gemaakt. 

Wat gebeurt er na een maand?

Na een maand om je terug voor nieuwe huidfoto's en gaan we kijken of de producten daadwerkelijk hun werk hebben gedaan en/of we ng iets aan de producten moeten veranderen. 

Je zal nog geen wereld van verschil zien in een maand tijd, maar we kunnen wel heel goed op de huidfoto's zien of de producten goed aanlsuiten op je huid en wensen. 

Zo weet je zeker dat je echt de beste producten voor je huid gebruikt.

 

Ook kun je dan beslissen of je verder wilt gaan met de behandelingen en producten of dat je stopt. 

Wat zijn de kosten van dit traject?

Op dit moment hebben we een tegekke actie. Normaal kost dit traject €215,- Deze hele maand kun je het traject inboeken voor €155,- 

Een flinke korting dus! Profiteer hier snel van, voor de prijs weer terug naar €215,- gaat.