Acne kan echt lastig zijn. Het zorgt ervoor dat je je onzeker voelt en kan je hele leven beïnvloeden. Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd, maar niks lijkt te werken. Misschien probeer je het dagelijks te verbergen door dikke lagen make-up te smeren  Maar maak je geen zorgen, we staan klaar om je te helpen!

 

Ons Meet&Treat voor Acne is dé perfecte start om jouw huid te transformeren en blijvende resultaten behalen. Ons traject bestaat uit professionele behandelingen, persoonlijk advies en thuisverzorging. We zorgen ervoor dat je acne effectief wordt aangepakt en je huidconditie verbetert.

Begin vrijblijvend met het maand traject en ontdek of onze aanpak bij je past. Je kunt onze producten thuis testen en na een maand kijken we samen of we de juiste producten voor je hebben of dat er misschien iets aangepast met worden. We willen niets minder dan het beste resultaat voor jouw huid.

Laat acne je niet langer tegenhouden. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een gezonde en stralende huid.

 

Wij gaan je helpen! 

 

De voordelen van het Meet&Treat Traject voor Acne

 

Een uitgebreide intake, inclusief levensstijl en gezondheidsbespreking:

Ontdek onze holistische benadering van huidverzorging. Onze uitgebreide intake gaat verder dan alleen je huid. We nemen de tijd om je levensstijl en gezondheid te bespreken, omdat deze factoren ook invloed kunnen hebben op de conditie van uw huid.

 

Een grondige huidcheck met behulp van ons huidanalyse apparaat:

Met behulp van ons huidanalyse-apparaat maken we speciale foto's van je huid. De foto's bekijken en bespreken we samen, zo weet je meteen hoe je huid er op dit moment voor staat. 

 

Persoonlijk advies en een op maat gemaakte huidverzorgingsroutine:

Je krijgt meteen een maand aan producten mee naar huis, perfect aangepast aan de behoefte van je huid op dit moment. Ook ontvang je een schema hoe je de producten precies moet gebruiken en in welke volgorde. 

 

Direct een op maat gemaakte behandeling:

Je krijgt meteen een behandeling op maat die volledig is afgestemd op de behoeften van je huid op dit moment. We passen altijd al onze behandelingen aan om de beste resultaten te behalen.

 

Uitleg in de salon over het gebruik van de producten:

In de salon nemen we de tijd om uitgebreid uitleg te geven over de producten die je thuis gaat gebruikt. We laten je zien hoe je de producten het beste kunt gebruiken voor de beste resultaten.

 

Evaluatie na een maand met nieuwe huidfoto's:

Na een maand kom je terug voor een nieuwe huidcheck. We maken nieuwe huidfoto's en bespreken samen de eerste resultaten.

 

Geen verplichtingen na het maandtraject:

We geloven in vrijheid en keuze. Na het maandtraject zit je nergens aan vast. 

 

 

Wist je dat onze behandelingen (deels) vergoed kunnen worden?

We begrijpen dat kosten een rol spelen bij het kiezen van de juiste acnebehandeling. Daarom zijn we blij je te kunnen vertellen dat wij als Schoonheidssalon ZoMooi zijn aangesloten bij zorgverzekeraars. Dit betekent dat de kosten van je behandelingen mogelijk (deels) vergoed kunnen worden. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te informeren naar de mogelijkheden en voorwaarden. (Dit verschilt per verzekeraar en je polis voorwaarden)

Ontdek het Meet&Treat Traject voor een mooie egale huid!
Nu slechts €155 (i.p.v. €215)

 

  • Een uitgebreide intake, inclusief levensstijl en gezondheidsbespreking
  • Je krijgt meteen een maand aan producten mee naar huis
  • Een grondige huidcheck met behulp van ons huidanalyse apparaat
  • Persoonlijk advies en een op maat gemaakte huidverzorgingsroutine
  • Direct een op maat gemaakte behandeling
  • Uitleg in de salon over het gebruik van de producten
  • Evaluatie na een maand met nieuwe huidfoto's
  • En je zit nergens aan vast. Je kunt na het maandtraject ook stoppen. 

 

Veel gestelde vragen over het Meet&Treat Traject bij acne

Wat is het Meet&Treat Traject?

Het Meet&Treat Traject is een uitgebreide huidverzorgingservaring bij Schoonheidssalon zoMooi die specifiek gericht is op de behandeling van acne. Je krijgt een grondige huidcheck, persoonlijk advies, een op maat gemaakte behandeling, een maandschema en de benodigde producten meteen mee naar huis.  Het doel is om acne effectief aan te pakken en je te helpen een mooie, egale huid te krijgen.

Wat houdt de huidcheck in?

Tijdens de huidcheck maken we gebruik van onz huidanalyse apparaat om foto's van je huid te maken. We kijken dan ook in de huid.  Hierdoor kunnen we een goede analyse te maken van de conditie van je huid, met speciale aandacht voor de aanwezigheid van acne. Ons advies wordt hierdoor nog beter en helpt je nog sneller je acne te verminderen en een mooie, gezonde huid te krijgen.

Hoe krijg ik persoonlijk advies voor mijn acne?

Onze huidspecialist zal de resultaten van de huidcheck gebruiken om je persoonlijk advies te geven over de beste huidverzorgingsroutine voor acne. Dit verschilt enorm per persoon en heeft ook te maken met je levensstijl en gezondheid. 

Wat houdt de op maat gemaakte behandeling in?

De op maat gemaakte behandeling is speciaal ontworpen om acne te behandelen en je huid te helpen weer mooi en egaal te worden. We passen de behandeling aan op basis van de resultaten van de huidcheck en je persoonlijke wensen, met als doel het verminderen van acne, het minimaliseren van littekens en het herstellen van de huidtextuur.

 

Geen behandeling is het zelfde. Hij wordt echt helemaal aangepast aan jou! 

Wat is het maandschema?

Het maandschema is een schema helemaal uitgeschreven van dag tot dag, in elke volgorde en wanneer je welk product moet gebruiken. Je volgt letterlijk je schema.  Je hoeft zelf nergens bij na te denken. 

Krijg ik alle benodigde producten mee?

Je krijgt een pakket van 4-5 producten mee. Hiermee ga je thuis een maand aan de slag. Het pakket wisselt per persoon want ook dit wordt helemaal op maat gemaakt. 

Wat gebeurt er na een maand?

Na een maand om je terug voor nieuwe huidfoto's en gaan we kijken of de producten daadwerkelijk hun werk hebben gedaan en/of we ng iets aan de producten moeten veranderen. 

Je zal nog geen werled van verschil zien in een maand tijd, maar we kunnen wel heel goed op de huidfoto's zien of de producten goed aanlsuiten op je huid en wensen. 

Zo weet je zeker dat je echt de beste producten voor je huid gebruikt.

 

Ook kun je dan beslissen of je verder wilt gaan met de behandelingen en producten of dat je stopt. 

Wat zijn de kosten van dit traject?

Op dit moment hebben we een tegekke actie. Normaal kost dit traject €215,- Deze hele maand kun je het traject inboeken voor €155,- 

Een flinke korting dus! Profiteer hier snel van, voor de prijs weer terug naar €215,- gaat. 

Onze favoriete producten wanneer je last hebt van acne.