Ongewenste gezichtsbeharing

Er is niets vervelender voor een vrouw dan haartjes in je gezicht die je niet wilt hebben. Je staat uren te plukken met je pincet voor de spiegel, als je ze allemaal al te pakken krijgt. Je voelt je vaak onzeker omdat je bang bent dat iedereen op het feestje toch nog een haar op je kin ziet. 

 

Gelukkig zijn er verschillende manieren om van je gezichtsbeharing af te komen. Hieronder hebben we er drie voor je uitgelicht. Kies wat het beste bij jouw past. Wil je advies? Dan helpen wij je natuurlijk graag. 

Waxen van het gezicht

Snel en makkelijk van je gezichtsbeharing af komen kan met waxen/harsen.  We kunnen dit heel plaatselijk doen. Zo kun je kiezen voor alleen je bovenlip, maar ook je hele kaaklijn.  Het voelt niet heel prettig, al vinden de meeste het absoluut geen pijn doen.  Je herhaalt dit ongeveer eens per maand. (dit scheelt enorm per persoon) 

 

Onze wax is speciaal voor de meest gevoelige huiden en trekt niet aan de huid zelf alleen aan de haartjes. Omdat de haar met de hele wortel eruit getrokken wordt, hoef je niet bang te zijn dat je haartjes dikker of donkerder terug groeien.  Dit kan niet met waxen.  


Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen verwijderd worden van het gezicht met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje. Het voelt als een heerlijk ontspannen behandeling. 

 

Voordelen Dermaplaning:​

  • Verwijdert alle donsharen in het gezicht en hals

  • Verwijdert dode huidcellen (exfoliëren) 

  • Maakt de huid egaler

  • Verfijnd fijne lijntjes en oppervlakkige rimpels

  • Perfect als voorbehandeling voor je peeling of treatment

  • De werkstoffen van andere producten worden 60% beter opgenomen

  • Make-up kan beter worden aangebracht, blijft beter zitten en ziet er veel egaler en mooier uit

  • Je huid krijgt meteen een GLOW!

 

Dit is dus een hele behandeling en deze kun je ook eens per 4-6 weken laten uitvoeren. Zo ben je én van je haartjes af én werk je aan een mooie huid! 


Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen ofwel elektrische epilatie is een vorm van definitief ontharen met behulp van elektrische pulsen (stroom) van een laag niveau. De stroom vernietigt de bloedtoevoer aan de haarwortel en daarbij het haarzakje. Het bestaande haar valt uit en wordt direct door de specialiste verwijderd met een pincet. 

 

Deze methode is vooral ook geschikt wanneer je voor laser niet in aanmerking komt. Wanneer je bijvoorbeeld te lichte haartjes hebt of maar enkele haartjes. 

 

Elektrisch ontharen wordt vaak vergoed door je zorgverzekeraar, check hiervoor je polis.