• Facebook
  • Instagram

Welkom Beauty,

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten in de salon!

Ik ben Marie-Louise, eigenaresse en Master Huidspecialiste van Schoonheidssalon ZoMooi.

Super om te zien dat je samen met mij wilt werken aan een mooiere huid! Ik heb heb er al zin in, dus laten we aan de slag gaan!

Hier begint jouw start naar een mooie huid! Wanneer je nog nooit een behandeling hebt gehad snap ik dat het heel lastig is een goede keuze te maken om de juiste behandeling te kiezen.

Daarom heb ik het heel makkelijk voor je gemaakt en 3 speciale welkomst behandelingen gecreëerd. Ik ga je zometeen helpen de juiste keuze te maken.

De dag van je eerste afspraak, kom je aan in het buiten gebied van Den Hout, even helemaal weg van het drukke leven. Zodra je de oprit oprijdt zie je meteen de salon en er altijd voldoende gratis parkeerplaats.

Wanneer je in de salon binnen stapt, zoeken we samen een rustige plek op voor een uitgebreide intake en om huidfoto's te maken. We bespreken niet alleen de behandeling van die dag, maar ook hoe je op lange termijn je huidwensen kunt behalen.

Alle behandelingen en routines voor thuis  worden op maat gemaakt. Alles wordt netjes bijgehouden in een speciaal systeem, waar ik ook al je huidfoto's bewaar zodat we je vooruitgang nauwlettend in de gaten kunnen houden. 

We hebben WIFI, verschillende drankjes en sapjes , gezonde snacks, telefoon opladers en meer om je bezoek zo comfortabel mogelijk te maken.

We sluiten je behandeling af met voor en na foto's van je behandeling. Ik adviseer de thuisproducten om je huid thuis te verbeteren en we plannen de volgende huidcheck en behandeling in.

Behandelingen voor nieuwe klanten 

Wanneer je als nieuwe klant bij Schoonheidssalon ZoMooi komt heb ik voor je eerste afspraak meer tijd nodig. Je krijgt namelijk altijd een intake, de huidfoto's en natuurlijk voor een uitgebreide uitleg over je huidverzorging thuis. 

 

Wanneer je 6 maanden of langer niet in de salon bent geweest, dien je weer een behandeling voor nieuwe klanten in te boeken, zodat ik je huid opnieuw kan bekijken en je wensen kunnen bespreken.  Alles om de beste resultaten te kunnen behalen. 

Bekijk hieronder welke optie voor jouw het beste geschikt is, klik daarna op "boek hier" om je afspraak meteen online in te plannen. 

Vind je het nog steeds lastig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met info@salonzomooi.nl en ik help je graag met de juiste keuze maken. 

Mooie huid - Basic 

Deze behandeling kies je wanneer je eigenlijk heel tevreden bent over je huid, maar wilt starten met een goede verzorging om de huid zo mooi mogelijk te houden en huidveroudering te vertragen. Je hebt geen echte huidproblemen en zoekt vooral ontspanning. 

Intake
Huidfoto's

Ontspannende behandeling
Advies voor thuis en lange termijn

 

 Prijs: €89,-  (1,5 tot 2 uur)

Wanneer je last hebt van lijntjes, rimpels, pigment of acne wilt verbeteren kies dan voor 'Mooie Huid - Make Over" die behandeling is langer en veel intensiever en helemaal gericht om de huid echt te gaan verbeteren. 

Mooie huid - Luxe

Deze behandeling kies je wanneer je je huid wel oke vindt, maar wilt starten met een goede verzorging om de huid zo mooi mogelijk te houden en huidveroudering te vertragen. Je hebt geen echte grote  huidproblemen. Je zoekt vooral ontspanning in combinatie met verbetering. Thuis wil je ook aan de slag met de juiste producten en een routine speciaal voor jouw huid gemaakt.

Uitgebreide Intake
Huidfoto's

Behandeling op maat

Huidadvies
Maandschema voor je huid

Producten voor één maand afgestemd op jouw huid mee naar huis. 

Na een maand een nieuwe huidcheck om de eerste resultaten te bekijken

 

Prijs:  €155,00 (2 - 2,5 uur)

Wanneer je last hebt van lijntjes, rimpels, pigment of acne wilt verbeteren kies dan voor 'Mooie Huid - Make Over" die behandeling is langer en veel intensiever en helemaal gericht om de huid echt te gaan verbeteren. 

Mooie huid - Make Over

Deze behandeling kies je wanneer je niet tevreden bent over je huid, wanneer je je stoort aan lijntjes, rimpels, acne, littekens, pigmentvlekken, hele rode huid, verslapte huid, een doffe huid of een ander huidprobleem. 

Ik ga  je laten zien wat er nodig is om je huid te transformeren. Ik ga intensiever te werk, gebruik apparatuur en je krijgt extra begeleiding tussen de behandelingen door. 

Uitgebreide intake

Huidcheck met Huidfoto's

Huidverbeterende behandeling op maat
Huidadvies voor lange termijn

Maandschema voor je huid

Producten voor één maand afgestemd op jouw huid en wensen mee naar huis

Na een maand doen we een nieuwe huidcheck en maken we nieuwe foto's en bespreken we de vooruitgang

Extra tussentijdse begeleiding om je huid zo snel mogelijk te verbeteren

 

Prijs: €190,00 (2-2,5 uur)

KLAAR VOOR EEN MOOIE HUID?

NIET ZEKER WELKE JE MOET KIEZEN?

0

Schoonheidssalon ZoMooi

Witteweg 2A

4911AN Den Hout

06-20879274

info@salonzomooi.nl

www.salonzomooi.nl

kvk: 20139216

Openingstijden

Alle behandelingen zijn uitsluitend op afspraak

Maandag:    09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag:      Gesloten

Woensdag:  09:00 tot 17:00 uur

Donderdag: 09:00 tot 20:00 uur

Vrijdag:        Gesloten

Zaterdag:     Gesloten

Zondag:       Gesloten

  • salonZoMooi
  • salonZoMooi
  • salonZoMooi

© 2021 Schoonheidssalon ZoMooi.