• Marie-Louise

Rol je huid ZoMooi!

Het is al een tijdje een hype en ook in de salon gebruiken we al een lange tijd Rose Quartz Rollers. Een Schoonheidsritueel overgekomen uit China.

Ze helpen tegen wallen, gaan de strijd tegen verslapte huid aan en zorgen mede dat die fijne lijntjes verdwijnen. Maar wat is nou eigenlijk een Rose Quartz Roller? En hoe werkt het precies?


Wat is een Rose Quartz Roller? Een Rose Quartz is een steen die roze van kleur is en een prachtige glasachtig en doorschijnende glans heeft. De steen behoort tot de kwarts-familie en is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend. En heeft door zijn hoge gehalte siliciumdioxide een verjongend effect op de huid. Door regelmatig met Rozenkwarts over de huid te gaan wordt het op den duur strakker en steviger.


Helende werking van Rose Quartz

Niet iedereen gelooft in de helende werking van edelstenen, dus misschien is het volgende stukje totaal niet jouw ding en veel te zweverig allemaal.

Ikzelf geloof wel in de helende werking van edelstenen. Niet zozeer dat ze alles kunnen oplossen maar wel dat je er extra kracht, rust of bescherming uit kunt halen en dat ze een bepaalde energie af kunnen geven.


Of je nu wel of niet gelooft in de helende werking van edelstenen, een koude, gladde steen is hoe dan ook heerlijk verfrissend om over je huid te rollen. En zeker in de ochtend, wanneer je opstaat met een opgeblazen gezicht en zakken vol vocht onder je ogen, hallo wallen!

TIP! Door je roller in de koelkast te leggen wordt ‘ie zelfs EXTRA koud en hiermee rol je de zwelling onder je ogen binnen no-time weg.Wanneer gebruik je een Rose Quartz Roller?

Een Rose Quartz roller kun je in de ochtend en in de avond gebruiken. Net wat jij fijn vindt en wanneer je er de tijd voor kunt nemen.


De Rose Quartz is echt een Must Have wanneer je last hebt van:

- Wallen en Donkere kringen rond de ogen in de ochtend. (puffy eyes)

- Een huid die aan het verslappen is en zijn stevigheid verliest. - Roodheden in de huid. (rode wangen) - Een (extreem) gevoelige huid hebt. Soms zelfs met schilfers.

- De eerste fijne lijntjes rond de mond en ogen.


Hoe werkt de Rose Quartz Roller? Je kunt natuurlijk nu meteen in het wilde weg over je gezicht gaan rollen. Maar om het gewenste resultaat te krijgen is de juiste manier van rollen nodig. In mijn volgende blog zal ik je dmv videos precies laten zien hoe je dit het beste kunt doen.67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven